Våra sopmaskiner är lätta i vikt. Praktiska att hantera. Sopar effektivt.

Sopmaskiner för alla behov
Manuella sopmaskiner eller med eldrift
I vårt sortiment har vi sopmaskiner som täcker alla olika behov av sopning. Mindre sopmaskiner för garageuppfarten till huset eller större maskiner för fastigheter, industrier, verkstäder, stall, växthus, idrottsanläggningar, parkeringshus, gångbanor, offentliga miljöer m.m.
Kontakta oss gärna om du har några frågor om våra produkter

Sopmaskinerna är lätta att hantera
Haaga sopmaskiner har låg vikt. Därför är de lätta att manövrera, transportera och förvara.

Professionella sopmaskiner
Haaga sopmaskiner är både för proffessionell och privat användning. Sopar stora ytor utan att nämnvärt belasta kroppen. Användes både inomhus och utomhus. Sopar våt som torr smuts.

Sopmaskiner som gör jobbet snabbare
Ger inte fysiska skador som eventuellt kan uppstå vid traditionellt sopande. Sopningen blir dessutom grundligare än vid användning av den traditionella sopborsten.

Sopar upp all smuts
Haaga sopmaskiner är mycket effektiva och har en patenterad sopfunktion som tar upp allt från finaste damm till våta och stora sopor som läskburkar, sten, våta och torra löv och papper, metallskrot. glas, träflis m.m. Haaga sopmaskiner gör jobbet snabbare och ger inte fysiska skador som kan uppstå vid traditionellt sopande. Sopningen blir dessutom bättre och går på en bråkdel av tiden i förhållande till sopning med kvast.

Kan användas på alla hårda underlag
Haaga sopmaskiner kan användas på alla underlag som asfalt, cement, gatsten, golvplattor m.m. Höjden på borstarna kan regleras beroende på hur jämnt eller ojämnt underlaget är.

Sopmaskin Haaga 697 - Effektiv för sopning av större ytor
Sopmaskin Haaga 697 är perfekt för verkstäder eller lager

Väldigt lite damm

Tack vare det intelligenta luftflödet blir det väldigt lite damm ut i luften.
400/600 serien (alla utom 475) är utrustade med två speciella filter. Lufter som innehåller damm renas i maskinen och retuneras in i sopfunktionen. Därför slipper användaren stå i ett moln av damm!